Följ Skellefteå kommun

Pressmeddelanden 3 träffar

Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

Elite Hotels of Sweden är tilltänkt operatör för kulturhushotellet i Skellefteå

Pressmeddelanden   •   Jul 11, 2018 10:50 CEST

Skellefteås kommande kulturhus inklusive nytt premiumhotell byggs i trä enligt kommunens högt ställda hållbarhetsmål. Det är en av anledningarna till att ett flertal aktörer visat intresse för att driva hotellet i nära samverkan med husets kulturella verksamheter. Nu är det klart att Skellefteå kommun bedömer hotellkoncernen Elite Hotels of Swedens erbjudande som det bästa för Skellefteå.

Lyckad Matfest avslutades idag

Pressmeddelanden   •   Aug 25, 2008 09:32 CEST

Matfesten i Skellefteå avslutades idag. Efter fyra matglada dagar kan arrangörerna konstatera att Matfesten har etablerat sig som en uppskattad kulinarisk tradition - älskad av både Skelleftebor och tillresta besökare. Besökssiffrorna fortsätter att glädja arangörerna och årets satsning på ännu högre gourmetklass har visat sig vara ett lyckokast.

Ella Nilsson invigde Matfesten i Skelleftå

Pressmeddelanden   •   Aug 21, 2008 15:48 CEST

Matfesten invigdes idag av Ella Nilsson, "den främste ambassadören för det norrländska skafferiet", som programvärden Staffan Ling presenterade henne. Programmet fortsatte sedan med utdelning av matstipendier, en release av lokalt producerad receptbok, föreläsningar, kockdueller och så förstås massor av god mat under fyra matglada dagar.