Följ Skellefteå kommun

Pressmeddelanden Visa alla 5 träffar

Napat från Skellefteå vann lärarpriset Guldäpplet

Napat från Skellefteå vann lärarpriset Guldäpplet

Pressmeddelanden   •   Sep 27, 2019 15:30 CEST

Napat Khiyapat modersmålslärare i thailändska och förstelärare med uppdrag i fjärrundervisning i Skellefteå kommun utsågs till vinnare av lärarpriset Guldäpplet. Napat vann priset för sitt arbete med att förnya modersmålsundervisningen med både när- och fjärrundervisning, med ett berättande arbetssätt och anpassning till varje enskild elev.

Skellefteå kommun inspirerar till fler mönsterarbetsplatser

Skellefteå kommun inspirerar till fler mönsterarbetsplatser

Pressmeddelanden   •   Sep 20, 2010 07:30 CEST

Skellefteå kommun anordnar 22 september ett dialogkafé om mönsterarbetsplatser. Dagen, som går av stapeln på Expolaris kongresscenter, ska ge deltagarna inspiration till ett fortsatt gott arbete mot målet mönsterarbetsplatser, vilket är prioriterat i kommunens styrkort. Åhörarskaran består av 200 kommunala chefer, HR-specialister och fackliga företrädare.

Wipro - Årets Utbildningsarbetsplats 2008

Pressmeddelanden   •   Apr 23, 2008 08:47 CEST

Företaget Wipro i Skellefteå har utsetts till Årets Utbildningsarbetsplats 2008 av Gymnasiekontoret och Skol- och kulturkontoret vid Skellefteå kommun.

FULLSATT på Framgångsdagen

FULLSATT på Framgångsdagen

Pressmeddelanden   •   Apr 22, 2008 19:30 CEST

Fullsatt och total succé för Framgångsdagen, Skellefteå Tillväxtgala som arrangeras för tredje gången i ordningen nu på torsdag den 24 april. - Det känns inspirerande att få ett sådant gensvar, berättar projektledaren Annica Bray, Kubera Production AB.

Nyheter 2 träffar

Skellefteå kommun får ännu en utmärkelse för sitt tillgänglighetsarbete

Nyheter   •   Dec 15, 2016 09:12 CET

​Skellefteå kommun är bäst i länet för andra året i rad när det gäller tillgänglighet och har på kort tid klättrat till femte bästa kommun i landet i Humanas Tillgänglighetsbarometer 2016.

Stadsparken i Skellefteå tog silver i European Garden Award 2016

Nyheter   •   Sep 13, 2016 14:03 CEST

Den 9 september offentliggjordes vinnarna i European Garden Award vid en prisceremoni i Schloss Dyck utanför Düsseldorf, Tyskland. Stadsparken i Skellefteå tog en hedrande andraplats där vinnaren blev parken Kloster Lorsch i Tyskland.

Bilder 1 träff

Göran Eriksson, Mobile City - Årets Näringslivsprofil

Göran Eriksson, Mobile Ci...

Göran Eriksson, huvudägaren bakom Skellefteåföretaget Mobile City har utsetts till Årets Näringslivsprofil 2008. - Det skulle glädja mi...

Licens Användning i media
Ladda ner
Storlek

2,43 MB • 2598 x 3880 px