Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Jan Sundbom ny vd för Polaris i Skellefteå

Styrelsen för det kommunala bolaget Fastighets AB Polaris har utsett Jan Sundbom till verkställande direktör. Han är den första vd:n som inte är politiskt tillsatt.
Jan Sundbom lämnar nu kommunledningskontoret och tjänsten som upphandlingschef åt Skellefteå kommun.
- Det känns spännande och roligt, säger Jan Sundbom. Jag kommer till ett välskött och fungerande bolag där det finns en bra plattform att bygga vidare på. Min utmaning nu blir att jobba strategiskt med hyresgäster, näringsliv och marknad. Det känns också roligt att återgå till att arbeta med fastighets och byggfrågor.

Jan Sundbom har sedan 2007 arbetat som upphandlingschef på Skellefteå kommun, vikarierat åtta månader som ekonomichef och innan dess arbetade han fem år på fastighetskontoret. Han har också hunnit med att arbeta i fem år på entreprenadsidan åt företaget Bravida.
Jan Sundbom är född i Stockholm, har växt upp i Skellefteå och nu bor han med sin fru och tre barn i Gärdsmark. Vardagen innebär en del skjutsningar av barn till olika aktiviteter, annars gillar Jan att renovera huset samt idrott i olika former, gärna utförsåkning.

Mer information:
Jan Sundbom
Vd Fastighets AB Polaris
070- 377 59 36 eller 0910- 73 50 05
jan.sundbom@skelleftea.se

Mona Hedlund
Pressinformatör
Skellefteå kommun
0910- 73 46 72 eller 070- 533 86 24
mona.hedlund@skelleftea.se

 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden