Gå direkt till innehåll
Night Flight i Skellefteå

Bild -

Night Flight i Skellefteå

Night Flight är en gammal anrik innebandyturnering med kringarrangemang, som har funnits sedan slutet av sjuttiotalet. Innebandy, mingel, disco, lokala band, hårstyling, nagelmakeri, Singstar, Rockband, olika lekar och tävlingar är exempel på vad som händer under fredagen den 27 februari. Arrangemanget är drogfritt och riktar sig mot högstadieklasserna 7-9.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1728 x 1152, 1,14 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden