Gå direkt till innehåll

Ämnen: Lokal/regional påverkan

Lunchverksamheten inom gymnasieskolorna i Skellefteå kommun tillfälligt stängd från måndag 15 april

Från och med måndag 15 april och tills vidare kommer Skellefteå kommuns gymnasieskolor inte att servera lunch till eleverna. Med anledning av det strejkvarsel som lagts av fackförbundet Kommunal, där Aromköket tillhör de som varslats om strejk, behöver kommunen frigöra personal från andra kök för att säkerställa att det kommer att finnas tillräckliga mängder färdig kyld mat till verksamheter inom

EIB-lån möjliggör nästan 750 nya bostäder i Skellefteå

Europeiska Investeringsbanken ger Skellefteå kommun ett lån på 800 miljoner kronor för att stödja byggandet av nya bostäder. Mer än hälften av lägenheterna kan bidra till boende för att stärka kompetensförsörjning i den pågående samhällsomvandlingen, bland annat boende för studenter. I samband med lånet får kommunen även bidrag från EU med ca 120 miljoner kronor som stimulans för bostadsbyggande.

Visa mer

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun

Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden