Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Familjehem behövs

Nu testar socialkontoret i Skellefteå kommun bioreklam för att rekrytera familjehem.

Det är många barn och ungdomar som behöver familjehem, därför prövar nu socialkontorets familjehemsgrupp med bioreklam för att rekrytera fler familjehem. Bioreklamen kommer att rulla under hela sommaren.

-Vi hoppas att många familjer uppmärksammar reklamen och att fler blir lockade att bli familjehem, säger Karin Edeljung chef för familjehemsgruppen. Bl a så visas nya Harry Potter-filmen i sommar och då bör många familjer se reklamen.

Bioreklamen rullar igång 1 juni och pågår till den sista september. Under 2010 planerar familjehemsgruppen en reklamkampanj för att rekrytera familjehem.

-Vi behöver synas och finnas med på både väntade och oväntade ställen, säger Karin. Vi skulle helst vilja ha en stor grupp familjer, som vi kunde plocka ur, när behoven finns för barn och ungdomar att komma till ett familjehem.

För mer information, kontakta

Karin Edeljung, chef familjehemsgruppen, socialkontoret, 070-6215726

Gabriella Hahr, informatör, socialkontoret, 070-3220715

Ämnen

Regioner

Kontakter

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden