Följ Skellefteå kommun

Utbildningsmässa på Campus Skellefteå 3 februari

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2011 09:16 CET

UTBILDNINGSMÄSSA På Campus Skellefteå

torsdag 3/2 2011 kl. 9.00 – 12.00

”Utbildningsmässan i Skellefteå bredare än någonsin” var betyget efter förra årets genomförande och nu är det dags igen!

Framtiden är närmare än du tror - möjligheter nära dig!

En unik informationsarena för både gymnasieungdomar och vuxna!

Fjolårets utbildningsmässa på Campus fick beröm för sitt omfattande utbud till olika åldrar och vi ska inte vara sämre i år.

Sida vid sida hittar man universitetsutbildningar, folkhögskoleutbud, privata utbildningsaktörer, Af, Vux, Yh.., En del av utbudet är dans, körsång, datorspelsutveckling, träteknik och gastronomi. Även traditionella utbildningar som ekonomi och juridik finns representerade på mässan som är ett unikt tillfälle för alla åldrar och livssituationer. Oavsett om du vill studera på heltid eller deltid, eller bara funderar på framtiden.

Nytt för i år - Lunchföreläsning

Föreläsning i Forumsalen kl. 11.30 – 12.15

Branding You - How to market yourself in a competitive world", Tim Foster, universitetslektor, institutionen för industriell ekonomi och samhällsvetenskap, LTU.

Mässan på Campus Skellefteå skiljer sig från andra mässor eftersom besökarna får ta del av koncentrerade presentationer av olika program och utbildningar, och de kan ställa frågor direkt till lärare och studenter. Se specifikt program!

På mässan hittar du följande utställare:

  •  Univ / högskolor UmU – LTU – SLU – KTH – Yh
  • Vuxenutbildare VUX – Edelvik – Medlefors – Solvik –  Framnäs – Jensen Education - Lernia
  • Övriga Abetsförmedlingen – Lärcentrum – CV – Iris Hadar - Campusbiblioteket – ITERAB - Dataföreningen

 För mer information kontakta Tore Bergström, Utvecklingsledare, Campusutveckling

Tfn: 070- 070-290 26 87. E-post: tore.bergstrom@skelleftea.se

 www.campus.skelleftea.se

Campus Skellefteå är ett multicampus med två universitet representerade. Här finns också Yh, Vux, Sfi, CV, Lärcentrum, Campusbibliotek, Campushall, restauranger och caféer. En aktiv Studentförening, Här erbjuder vi kompetensutveckling av olika slag och här finns möjligheter till videokonferenser och plats för möten.                                                      

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.