Följ Skellefteå kommun

​Höstpresent till alla medarbetare som tack för gott arbete under pandemin

Pressmeddelande   •   Jun 24, 2020 14:08 CEST

Personalnämnden beslutade på onsdagen att alla medarbetare i Skellefteå kommun ska få en höstpresent som tack för gott arbete under coronapandemin. 

- Det har varit en speciell och utmanande vår och sommar där Skellefteå kommuns medarbetare varit tvungna att ställa om och arbeta på delvis nya sätt i ofta utsatta miljöer. För att visa vår uppskattning av det goda och hårda arbete som utförts vill vi ge alla medarbetare en present som samtidigt stöttar det lokala näringslivet. Kriser visar verkligen hur allt hänger ihop och betydelsen av ett väl fungerande näringsliv för en väl fungerande välfärd, säger Evelina Fahlesson (S), personalnämndens ordförande och kommunalråd i Skellefteå

Coronaviruset har haft stor påverkan på hela samhället, från medarbetare inom kommunen till invånare och näringsliv. Därför har personalnämnden beslutat att alla medarbetare i Skellefteå kommun ska få en höstpresent i form av ett presentkort som tack för det goda arbete som utförts inom kommunens alla verksamheter under pandemin.

Genom att köpa presentkort bidrar kommunen även till att stötta det lokala näringslivet.

- Näringslivet har också utsatts för stora påfrestningar under pandemin, påfrestningar som inte är över än. Vid sidan av övriga insatser vi gör för att mildra effekterna på vårt näringsliv så vill vi med den här presenten bidra till att stötta Skellefteås butiker och restauranger samtidigt som vi visar vår uppskattning av medarbetarna, säger Andreas Löwenhöök (M), vice ordförande i personalnämnden och oppositionsråd i Skellefteå.

Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör i Skellefteå, tillägger:

- Medarbetarna är Skellefteå kommuns viktigaste tillgång och sedan i mars har de arbetat under många gånger exceptionella förhållanden för att säkra våra invånares tillgång till kommunala tjänster och kommunal service. Vi är inte ute på andra sidan än och fortfarande krävs det att vi alla håller i och håller ut, både privat och på jobbet. Men de har gjort ett fantastiskt jobb och det vill vi tacka dem för, säger Kristina Sundin Jonsson.

För mer information:

Evelina Fahlesson (S), personalnämndens ordförande och kommunalråd
070-523 09 94

Andreas Löwenhöök (M), vice ordförande personalnämnden och oppositionsråd
070-3075345

Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör
070-6088969

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.