Gå direkt till innehåll
Trädgårdsinspiration fyllde Forumsalen på Campus Skellefteå

Pressmeddelande -

Trädgårdsinspiration fyllde Forumsalen på Campus Skellefteå

Trädgårdsinspiration fyllde Forumsalen på Campus Skellefteå då trädgårdsmästare Curt Rydlinge, Rydlinge plantskola drog fulla hus och inspirerade, förklarade och klargjorde det mesta som har med trädgård att göra.

Curt gav den intresserade publiken vackra och praktiska tips gällande beskärning, plantering, trädgårdsdesign, nya och gamla växter som passar i vårt klimat.

Nu har vi vårkänslor i Skellefteå, ”sitt inte inne och se på TV, ut och vänd på snön”, säger Curt och visst fick man lust till det, det kan inte gå nog snabbt. Curt visade på resultat av  att  tänka runt och inte så fyrkantigt och visade på hur vacker en trädgård kan bli med rundare former.

Eva Lundkvist och Ulrica Marklund började redan i pausen att skissa på nya idéer för trädgården och många andra stnnade kvar föer att få svar på sina frågor.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden