Gå direkt till innehåll
Skellefteå dubblar styrkan ute på nätet

Pressmeddelande -

Skellefteå dubblar styrkan ute på nätet

Skellefteå kommun dubblar sin styrka på nätet. Tre fritidsledare blir sex.

- Det känns som ett viktigt steg i utvecklingen för att kunna möta våra ungdomar på ett bra sätt, säger Marcus Lundström, en av fritidsledarna som varit med från början i projektet Fritidsledare på nätet.

 

Skellefteå kommun har under en längre tid haft tre fritidsledare på nätet i projektet Unga och professionella vuxnas digitala kommunikation. Det har varit Anette Forss, fritidsgården Söder, Marcus Lundström, fritidsgården Loftet och Susanne Oderth, fritidsgården Grottan i Ursviken. Själva projekttiden är slut men nu är det dags för nästa steg i utvecklingen.

In kommer nu också Anette Englund, fritidsgården Gluggen i Bureå, Johanna Storfält, fritidsgården Klippan i Bergsbyn och Anna Holmqvist, fritidsgården Källar´n i Skelleftehamn.

- Det här är ett lätt sätt att knyta kontakt med ungdomarna, berättar Anna Holmqvist som nyss har börjat vara ute på nätet.

Men det här är bara steg två på raketen som ska bli ännu längre.

- Vi planerar för ytterligare steg. Det är bara en tidsfråga, säger Berith Markstedt, som är en av de ansvariga för Fritidsledare på nätet.

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Berith Markstedt, Fritid Skellefteå

076-761 32 30

 

Bildtext

Här ser ni den nya styrkan på nätet.

Från vänster står Anette Englund, fritidsgården Gluggen i Bureå, Anette Forss, fritidsgården Söder i Skellefteå, Marcus Lundström, fritidsgården Loftet i Skellefteå, Johanna Storfält, fritidsgården Klippan i Bergsbyn, Susanne Oderth, fritidsgården Grottan i Ursviken och Anna Holmqvist, fritidsgården Källar´n i Skelleftehamn.

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden