Gå direkt till innehåll
Så ska det låta på Tillväxtgalan

Pressmeddelande -

Så ska det låta på Tillväxtgalan


Vilken huvudartist som kommer att uppträda på Framgångsdagen Skellefteås Tillväxtgala den 24 april förblir en hemlighet fram till dess att ridån går upp. Men galageneral Annica Bray kan nu i alla fall avslöja en av de övriga artisterna.
– Vi är mycket nöjda över att ha fått hit multiinstrumentalisten Stefan Gunnarsson. Han är samma kväll med i ”Så ska det låta” på SVT 1, men jag kan verkligen rekommendera att se honom live, säger hon.


Stefan Gunnarsson är nog mest känd som lagledare i TV-programmet ”Så ska det låta”. Sedan 2006 har han suttit bakom en av flyglarna i detta program och spelat in sig i den svenska folksjälen. Samma kväll som Tillväxtgalan arrangeras kan han ses i programmet med LaGaylia och Gabriel Forss vid sin sida.
På Tillväxtgalan kommer gästerna att få ta del av många av Stefan Gunnarssons färdigheter som man förmodligen inte upplevt tidigare. En specialitet som Stefan har är att kunna imitera andra artister. Genom åren har han spelat med ett flertal kända svenska artister, bland andra Carola, Jill Johnson och Lisa Miskovsky. Nu senast deltog han i Peter Friestedts LA Project, där Stefan komponerade och spelade tillsammans med några av Los Angeles tyngsta studiomusiker. Bland annat skrev han en låt tillsammans med medlemmar från Toto och Chicago. Stefan arbetar för tillfället med att färdigställa en egen skiva.

– En lite mer okänd sida av Stefan Gunnarsson är att han brukar uppträda som sångaren och gitarristen Paul Stanley i Bliss som är ett Sveriges bästa Kiss-tributeband, berättar Annica Bray.  

Hon konstaterar att Tillväxtgalan kommer att bli en glimrande avslutning på denna vecka som går i näringslivets tecken.
– Det blir en fest värdig Skellefteås företagare där det liksom tidigare delas ut en mängd priser till företagare och företag som är verksamma i kommunen, avslutar Annica Bray.

Mer information om Framgångsdagen:

Annica Bray, 070-600 18 06       
www.framgangsdagen.se

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden