Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny rekrytering av skolchef i Skellefteå startar

I juni blev det klart att Cecilia Sandberg skulle bli ny chef för förskola, grundskola, kultur och bibliotek i Skellefteå. Hon skulle ha börjat sin tjänst från den första april 2012. Cecilia har nu av privata skäl tvingats tacka nej till jobbet.

– Det är naturligtvis jättetråkigt att Cecilia inte blir vår nya skolchef, men jag har full förståelse att det ibland händer saker i livet som gör att förutsättningarna förändras, sägerKristina SundinJonsson, kommunchef i Skellefteå kommun. Nu får vi ta nya tag och inleda en ny rekryteringsprocess, och vi vet att det finns många människor med rätt kompetens.

Rekryteringsprocessen startar direkt och förhoppningen är att en ny skolchef ska kunna börja arbeta under våren. I dagsläget och fram tills dess att en ny skolchef är på plats i Skellefteå arbetarJan Midlertsom till förordnad skolchef och gymnasiechef.

 

Mer information:
Kristina SundinJonsson
Kommunchef
Skellefteå kommun
0910-73 50 50 eller 070-608 89 69
kristina.sundinjonsson@skelleftea.se

 

 

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden