Följ Skellefteå kommun

Matfesten i Skellefteå satsar på folkfest och branschutveckling

Pressmeddelande   •   Feb 28, 2011 16:07 CET

Norra Sveriges största matevent fortsätter att utvecklas. Efter fem år tar Matfesten i Skellefteå nya tag. Nytt driftsbolag har bildats med intressenter från livsmedelsbranschen i norr. Ett exempel på detta är konferensen MAT I NORR där bland andra Ella Nilsson, Babben Larsson, Simon Laiti och Mathias Dahlgren medverkar. Parallellt med den nya verksamheten fortsätter förberedelserna inför en ny matglad folkfest den 25-28 augusti.

Det norrländska skafferiet är fyllt av fantastiska råvaror och i regionen finns den kulinariska kreativiteten att förädla dessa till sann och äkta matglädje, för både invånare och besökare. Det är utgångspunkten för MAT I NORR som ordnas i direkt anknytning till evenemanget Matfesten. Konferensen har fokus på framtiden och bland annat trender och innovation är begrepp som lyfts fram. Konferensdeltagarna får också en unik möjlighet att njuta av en gourmetbuffé komponerad av Simon Laiti.

Kontakt och information
Karin Lundkvist projektledare
karin.lundkvist@skelleftea.se
0910-73 50 34, 070-580 25 37

www.matfesteniskelleftea.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.