Gå direkt till innehåll
Lingjing Yin, designledare och specialist inom service redesign, systematisk förändring och digital transformation.
Lingjing Yin, designledare och specialist inom service redesign, systematisk förändring och digital transformation.

Pressmeddelande -

Skellefteå står värd för framtidens datadrivna samhälle

Skellefteå har valts som destination när det europeiska samarbetsprojektet CLARITY summerar sitt arbete. Projektet har stöttat EU-länder i arbetet med att skapa framtidens öppna myndigheter.

Skellefteå kommun bjuder därför in Europas ledande experter och offentliga aktörer i framkant av den digitala transformationen, för att dela erfarenheter och kunskaper.

I takt med att data öppnas upp och beslutsprocesser blir mer transparenta, kommer invånarna att kräva ny kunskap, nya tjänster och nya sätt att interagera med den offentliga sektorn. Innebörden av denna utveckling diskuteras i Skellefteå den 14-15 februari 2018. 

Bland talarna finns internationellt erkända experter från näringsliv och akademi. Några av dem är Dave Snowden, Lingjing Yin och Michael Veale.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden