Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Skellefteå kommuns kriskommunikation utsågs till Årets marknadsförare i Skellefteå 2011

Under årets Hej Day i Skellefteå utsågs kommunchef Kristina Sundin Jonsson och Skellefteå kommuns kriskommunikation till Årets marknadsförare i Skellefteå 2011.

Jury var styrelsen för Marknadsföreningen i Skellefteå och övriga nominerade till priset var Stadsfesten och Trästockfestivalen.

Marknadsföreningens motivering för Kristina SundinJonsson, Skellefteå kommun och kommunens kriskommunikation var:
Det kan vara först under en kris som en organisations kommunikation testas ordentligt i sömmarna. Under hela parasitangreppet lyckades Skellefteå kommun med en tydlig och sammanhållen information hela tiden ligga steget före. Och har faktiskt placerat sig bland de främsta i landet på kriskommunikation.

– Det var oväntat men vårt arbete har förstås fått ett otroligt stort genomslag i Sverige. Det här priset går till alla fantastiska medarbetare i Skellefteå kommun säger kommunchef Kristina Sundin Jonsson 

Mer information:
Kristina Sundin Jonsson
Kommunchef
Skellefteå kommun
0910-73 50 50 eller 070-608 89 69
kristina.sundinjonsson@skelleftea.se

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden