Gå direkt till innehåll
Säkert vårtecken drog fulla hus på Campus!

Pressmeddelande -

Säkert vårtecken drog fulla hus på Campus!

Curt visade exempel på man skapar en trivsam utemiljö och berättade om nya växter för norrland. Det var trångt men stämningen var på topp, frågorna haglade om gödsel, ansning, klippning och växtförslag. Tips om vackra växter för vårat något tuffa klimat var välkomna.

 Att bli med trädgård är bland det roligaste som finns, oavsett om det är en helt ny, naken tomt eller en begagnad täppa i behov av uppfräschning. Vi är många som drömmer om ett grönskande paradis, en egen oas för världen utanför. Men det är inte alltid så lätt att veta var man ska börja och hur man ska gå till väga.

 Trädgårdar kan utformas på massor av olika sätt, men det är bara du som kan bestämma hur det ska se ut hemma hos dig. Men hur ska man få det som man egentligen vill ha det – och utan att arbeta ihjäl sig? Tisdagskvällens föreläsning gav handfasta råd på vägen.

Det var den sista delen i vårens föreläsningsserie på Campus Skellefteå men till hösten satsas det på nytt igen.

 För mer information kontakta Torunn Törnbom, Campusutveckling

Tfn: 070-380 26 25. E-post: torunn.tornblom@skelleftea.se

 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden