Gå direkt till innehåll
Öronmärkt sponsring nytt grepp på Tillväxtgalan

Pressmeddelande -

Öronmärkt sponsring nytt grepp på Tillväxtgalan

Till årets upplaga av Framgångsdagen Skellefteås Tillväxtgala, som genomförs den 24 april, har arrangörerna valt att prova ett helt nytt grepp vad gäller sponsring. Företag och organisationer har den här gången möjlighet att stötta tillställningen genom att exempelvis bjuda på mat, drinkar, artister eller konferencier.

- Genom att öronmärka deras insats blir den tydligare och ger dem mer goodwill än om de bara pytsar in pengar som en generell sponsring, säger Annica Bray, projektledare för Framgångsdagen.

Trots att de officiella inbjudningarna till Framgångsdagen Skellefteås Tillväxtgala ännu inte är utskickade har arrangörerna fått in hundratalet anmälningar.

- En sådan rusch efter biljetter har det aldrig varit tidigare, konstaterar Annica Bray.

Det har inte heller varit några större problem att locka sponsorer till galan. Liksom tidigare kan företag och organisationer köpa VIP-bord och i år finns även möjlighet att sponsra arrangemanget på ett mer okonventionellt sätt. Arrangörerna har en lång lista på delar i programmet som kan sponsras öronmärkt.

- Ett bra exempel på detta är att Season AB i Skelleftehamn valt att hjälpa till med allt som har med segel att göra.

 Att segel har en viktig roll på galan beror på att årets tema är "Vind".

- Trots att det blåser motvind ute på marknaden finns det mycket att fira. Och visst är det så att drakar behöver motvind för att lyfta. Den här kvällen lyfter vi tillsammans Skellefteås näringsliv.

Mer kunglig glans

Under galan hyllas 15 företag och företagare som gjort speciella insatser för näringslivet i Skellefteå.

- Dessa prisutdelningar har tidigare varit alltför utdragna och utgjort en flaskhals i programmet. Nu har vi ett betydligt rappare koncept som även ger en mer kunglig glans åt pristagarna. 

Förra året kunde man räkna in 450 gäster på Tillväxtgalan. I år siktar arrangörerna mot att lyckas komma över 500-strecket. Den här gången satsas det extra hårt på att även få med de mindre företagen.

Vilka som står för underhållningen kommer att vara hemligt ända tills artisterna gör entré på Folkparkens scen.

- Men så mycket kan jag säga som att vi lyckats engagera tre av Sveriges främsta artister inom sina genrer, avslutar Annica Bray.

Mer information: Annica Bray, projektledare Framgångsdagen Skellefteås Tillväxtgala, 070-600 18 06

www.framgangsdagen.se

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden