Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu blir det enklare - fyra parkeringsappar blir två

Idag finns fyra olika parkeringsappar, men från och med den 1 mars gäller ePark och Parkster som parkeringsappar för Skellefteå kommuns parkeringar i centrum.

Det blev klart efter en upphandling som gjordes tidigare i vinter. Det innebär också att kommunens egen parkeringsapp Skepark kommer att läggas ner.

– Samtidigt som Skepark har varit uppskattad av många, så har vi också haft en hel del tekniska bekymmer som kostat tid, pengar och lett till missnöjda kunder. Utvecklingen går framåt, och idag finns bättre och mer användarvänliga appar på marknaden, säger Ronny Söderberg, verksamhetschef för parkering vid Skellefteå kommun.

  Ny skyltning kommer sättas upp vid kommunens parkeringar i anslutning till 1 mars och det går att ladda ner apparna redan nu för att vara förberedd. Skellefteå kommuns kundtjänst kommer också att kunna svara på frågor.

  För att läsa mer, gå in här: Betala parkering

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner

  Kontakter

  Agnetha Boström

  Agnetha Boström

  Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
  Emilie Sjölund

  Emilie Sjölund

  Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

  Skellefteå kommun

  Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

  Skellefteå kommun

  Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
  931 85 Skellefteå
  Sweden