Gå direkt till innehåll
Lunchseminarie 18 augusti - Designverkstad

Pressmeddelande -

Lunchseminarie 18 augusti - Designverkstad

Äntligen får vi ta del av resultatet av samarbetet mellan studenter och våra lokala företagare. Nu presenteras hur design är en kreativ och innovativ process som utvecklar produkter och tjänster med användaren i fokus. Vi bjuds på konkreta exempel på hur design utvecklar företag med användaren i fokus.

Under sju sommarveckor har 5 studenter från bl a Luleå tekniska universitet och Umeå universitet arbetat med designuppdrag från 6 lokala uppdragsgivare: Byggteknik & Kakelugnar AB, Lööve Balkong AB, Destination Skellefteå AB, N-kvarteret, SSC Klingan, Slentelit AB.

Studenterna har haft sitt högkvarter i Studenthuset Stock på Campus Skellefteå och där har de kreativa idéer som nu presenteras jobbats fram.

”Det här projektet har varit jättespännande! Upplägget vi har använt oss av i de här projekten har varit annorlunda från hur jag är van vid att jobba, det har varit lärorikt och kul och framför allt roligt med alla olika erfarenheter som vi slagit ihop också. Resultatet visar vi genom rapporter och föreläsningar till de företag som varit inblandade”.
Elsa Jannborg, Arkitekt , KTH-Stockholm 

NÄR: Torsdag den 18 augusti
Kl. 11.30 lunchmingel
kl. 12:00 till ca 13.00 presentationer

VAR: Campus Skellefteå, Arenan. Hus M

Arrangemanget är kostnadsfritt och arrangeras av Tillväxt Skellefteå/Campusutvecklingoch Design Västerbotten/ALMI Nord

För mer information kontakta projektledare Agneta Lundberg, Affärsrådgivare ALMI Företagspartner Nord AB. Tfn: 0910-711584 alt 070-5642226

Ämnen

Taggar

Regions

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32