Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ejja Häman Aktell slutar efter åtta år som vård- och omsorgschef

Ejja Häman Aktell avslutar sin tjänst som chef för vård och omsorg efter åtta år på posten. Hon kommer att arbeta fram till februari/mars 2023 och rekryteringsarbetet för att hitta hennes efterträdare inleds inom kort.

- Jag har verkligen trivts bra med mitt arbete och tillsammans med chefer och medarbetare har vi klarat av tuffa utmaningar. Det kvarstår givetvis svåra utmaningar, inte minst när det gäller kompetensförsörjningen, och jag känner att det är dags för en ny kraft att ta vård- och omsorgsarbetet in i framtiden för att ge våra invånare trygg vård, omsorg och stöd, säger Ejja Häman Aktell.

- Det känns tråkigt att Ejja väljer att sluta hos oss. Hon är en driven och förändringsbenägen chef som jobbat hårt för att utveckla verksamheten. Jag önskar henne all lycka till i framtiden, säger Katarzyna Wikström, förvaltningschef för socialkontoret.

Det Ejja Häman Aktell kommer att ta med sig från sina åtta år som chef för vård och omsorg är den kraft som finns i samarbetet med chefer och medarbetare.

- Jag kommer att bära med mig det fantastiska engagemanget hos både chefer och medarbetare som varje dag gör allt i sin makt för att trygga vården och omsorgen för våra äldre och sköra invånare, säger Ejja Häman Aktell.


  För mer information:
  Ejja Häman Aktell, vård och omsorgschef
  070 602 42 12

  Katarzyna Wikström, förvaltningschef socialkontoret
  073 092 16 68

  Ämnen

  Regioner

  Kontakter

  Agnetha Boström

  Agnetha Boström

  Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
  Emilie Sjölund

  Emilie Sjölund

  Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

  Skellefteå kommun

  Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

  Skellefteå kommun
  Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
  931 85 Skellefteå
  Sweden