Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets ledar- och idrottsstipendiater är utsedda

Fritidsnämnden har utsett Evelina Crüsell till mottagare av Skellefteå kommuns idrottsstipendium. Ledarstipendiet tilldelas Håkan Lundmark.

Evelina Crüsell är aktiv inom Skellefteå SK och har visat stor talang inom skidåkning, hon tilldelas idrottsstipendiet 2021 med motiveringen:

”Evelina har visat en oerhörd kämparvilja då hon, trots en knäskada, presterat på högsta nivå i skidspåret. Hon är en glädjespridare och med sitt engagemang och sitt ledarskap är hon en förebild för sina klubbkamrater.”

Ledarstipendiet 2021 går till Håkan Lundmark, ordförande i Långvikens OK. Det delas ut med motiveringen:

”Håkan är en eldsjäl med ett stort engagemang för orientering. Han bistår skolor så att de kan bedriva orienteringsundervisning och har varit en viktig del vid arrangerandet av många tävlingar och arrangemang. Våren 2021 var han en av projektledarna för lanseringen för det populära ”hittaut” i Skellefteå kommun.”

För mer information kontakta:

Ingrid Thylin, kultur- och fritidschef, 070-3410155


Taggar

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden