Gå direkt till innehåll
Smart träbro i smart trästad - Skellefteå

Bild -

Smart träbro i smart trästad - Skellefteå

I början av juni startar arbetet med gjutning och pålning för landfästena för den nya gång- och cykelbron mellan Älvsbacka strand och Anderstorp. Det ska bli nordens längsta snedstagsbro i trä, 130 meter, och den ska vara farbar i november. Företaget Martinsons bygger och konstruerar bron. Bron byggs i samarbete med den Europeiska regionala utvecklingsfonden och Luleå tekniska universitet.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Skellefteå kommun
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 3150 x 2542, 2,85 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden