Gå direkt till innehåll
Same Same but Different - Foppatofflor

Bild -

Same Same but Different - Foppatofflor

Japaner som besöker Sverige upptäcker till sin förvåning att man här oftast går omkring i strumplästen inomhus. I Japan ses sockorna som en del av kroppen och dem vill man för allt i världen inte smutsa ner. Fast även i Sverige har tofflorna smugit sig in och på skolorna är det idag många som väljer att använda runda plastiga tofflor, som kallas Foppatofflor. Foto: Paulina Holmgren
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 2008 x 1339, 2,4 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden