Gå direkt till innehåll
Same Same but Different - äldreboende Skellefteå

Bild -

Same Same but Different - äldreboende Skellefteå

Svea Sjölund har levt ett långt liv och har till och med hunnit med att få barnbarnsbarn. Idag lever hon ett lugnt och stillsamt liv på äldreboendet Tor i Skellefteå. Fast höjdrädd som hon är var Svea först skeptiskt till att flytta till den här lägenheten eftersom den ligger på femte våningen. Men hon trivs mycket bra och kan nu inte tänka sig något bättre. Foto: Paulina Holmgren
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 2008 x 1339, 2,48 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden