Gå direkt till innehåll
Ola Mannberg blir chef för Tillväxt Skellefteå

Bild -

Ola Mannberg blir chef för Tillväxt Skellefteå

Ny näringslivschef, tillika chef för Tillväxt Skellefteå, blir Ola Mannberg. Han är 45 år och kommer närmast från Kuusakoski där han varit affärsområdeschef. Ola Mannberg börjar sitt nya jobb under augusti månad och han efterträder Sture Lestander som nu är tillförordnad vd på Skellefteå Kraft AB. Skellefteå kommuns tillväxtkontor har ett tjugotal anställda.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Av: Mona Hedlund
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1464 x 2268, 2,1 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden