Gå direkt till innehåll
Introduktionsdag för Skellefteå kommuns ferieungdomar

Dokument -

Introduktionsdag för Skellefteå kommuns ferieungdomar

Måndag 16 juni mellan 09.00 och 12.00 går en gemensam introduktionsdag för alla de ungdomar som fått kommunal feriepraktik sommaren 2008 av stapeln på Expolaris kongresscenter. Totalt har 270 ungdomar tackat ja. Tanken med dagen är att alla praktikanter ska få samma grundinformation om vad feriepraktik inom kommunen innebär men även att öka deras kunskap om arbetsgivaren Skellefteå kommun.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Kontakter

Agnetha Boström

Agnetha Boström

Presskontakt Pressansvarig 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden