Gå direkt till innehåll

Dokument -

Hurra för jämställdhetens Sverige!?

För att uppmärksamma genusproblematikens aktualitet arrangeras Genusveckan 2007 från 26 februari till och med 8 mars. Arrangemanget genomförs i Skellefteå och är ett samarbete mellan Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Arbetsförmedlingen, Kvinnliga chefsnätverket KIL samt Medborgarskolan. Presskonferens kommer att hållas idag, måndag den 15 januari, klockan 15.00 på SE-banken i Skellefteå.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .doc
Ladda ner

Presskontakt

Caroline Thorén

Caroline Thorén

Presskontakt Press-och mediestrateg 076-127 94 32
Emilie Sjölund

Emilie Sjölund

Presskontakt Presskommunikatör 073-020 70 64

Relaterat innehåll

Skellefteå kommun

Det är trivsamt att bo i Skellefteå med omnejd. Vi är många som är överens om det. Inom Skellefteå kommun finns massor av betydelsefulla yrken som går ut på samma sak – att ta hand om vår kommun och dem som bor i den. Att skapa livskvalitet, helt enkelt.

Skellefteå kommun
Stadshuset, Trädgårdsgatan 6
931 85 Skellefteå
Sweden